.

.

Kompletan asortiman početni set za vezenje s uzorkom, Kissbuty Cross Stitch Kit, Uključujući вышивальную tkanina s cvjetnim uzorkom, Bambus folijom za vez, obojene teme i set alata (cvijeće i biljke)

Kompletan asortiman početni set za vezenje s uzorkom, Kissbuty Cross Stitch Kit, Uključujući вышивальную tkanina s cvjetnim uzorkom, Bambus

Ocjena proizvoda:

HRK 23.97
Na skladištu
U trgovini

Vrijedan skup, ručno vezene : kompletan asortiman početni set za vez sa svim alatima potrebnim za vezenje; Jednostavno uz pomoć ovog seta možete završiti lijepu vez.Vez Križem Paket Sadržaj : 1 komad bambusa folijom za vez, obojene teme, 1 kom. zelene klasični rezerva aida s штампованным uzorak na njemu,vez igle, 1 kom. upute.Cvjetni uzorak : Na tkiva ima obojeni uzorak, koji će imati veliku pomoć novak.A obilježen uzorak može se isprati nakon što ste završili.Jednostavan rad : Пяльцы za vez su prikladniji mesinga pritisno vreteno, koje se po potrebi može zategnuti, da je tkanina bio je isti gust kao bubanj.Popularan poklon za ručni rad : Dobra ambalaža i prikladan poklon za svoju obitelj, svoje prijatelje; Pripremljen vez DIY s vašim фриднами ili djecom - zaista značajan i poseban poklon. 8 u бамбуковом пяльце za vezenje.Lanena pamučnim вышивальная je tkanina s uzorkom per-design.Vez igle. 1 kom. upute. 6 u бамбуковом пяльце za vezenje.Pređe različitih boja.Crna pamučna вышивальная je tkanina s uzorkom per-design. 1 kom. upute. 6.7 u имитационном drvenoj пяльце za vezenje.Bijela pamučna вышивальная je tkanina s uzorkom per-design.Vez igle. 1 kom. upute. 8.6 in Imitacija drvenih пяльца za vezenje.Pređe različitih boja.Plava pamučna вышивальная je tkanina s uzorkom per-design. 1 kom. upute.Kompletan asortiman početni set za vez sa svim potrebnim alatima za vezenje.Ova lijepa vez u dizajnu cvijeća i biljaka - savršen projekt za ljubitelje vez.To će biti atraktivan dekor za vaš dom, kao i značajan poklon za vaše prijatelje i obitelj. 8 u бамбуковом пяльце za vezenje .Lanena pamučna tkanina za vezenje s uzorkom različitih boja threads Embroidery needles1pc upute. 6 in bamboo vez hoop Different colors threads Black pamučnim вышивальная je tkanina s uzorkom per-designembroidery needles1pc upute. 6.7 in Imitacija drveta vez hoop White pamučnim вышивальная je tkanina s uzorkom per-designdifferent colors threads Embroidery needles1pc upute. 8.6 in Imitacija drveta folijom za vez Različite boje threads Blue Pamučna tkanina za vezenje s uzorkom per-designembroidery needles1pc upute.

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti