.

.

ZHUAN Stol za Masažu Ručnici Setovi za njegu kože 6 kom. za Masažu Kreveta Suknja Jastučnicu Stolica Poklopac Ležaja Zastava Jastuk Jastuk Pun Krug za Ljepotu Krevet-e 80x190cm(31x75inch)

ZHUAN Stol za Masažu Ručnici Setovi za njegu kože 6 kom. za Masažu Kreveta Suknja Jastučnicu Stolica Poklopac Ležaja Zastava Jastuk Jastuk

Ocjena proizvoda:

HRK 103.20
Na skladištu
U trgovini

Sunlight Anti-fade & Wear Resistant-ovaj skup spa listova anti-blijedi i anti-усыхает čak i pri svakodnevnoj uporabi, bez deformacija, bez пиллинга.Unutarnji dio deke se sastoji od 100% pamuka, Tencel, koji je prijateljski na koži klijenta i štiti od pojave alergija. Solarni funkcionalni skup masažnih кушеток-suknja-krevetu je tako dobro,da skriva sve svoje stvari pod masažnim stolom, što čini vaš spa-salon je čist i uredan i štedi prostor.Sve vaše ulja,spa alate i ostale često korištene robe mogu se sakriti pod suknju površine. ☀Rupu za bijeg osobe-proizvod s otvorom za disanje lica, patent-zatvarač i bočnim džep za mobilni telefon. Solarni ELEGANTAN STIL-Divan dizajn sa volanima ima prikupljeni volanima oko 3 strane kreveta za klasične,lepog izgleda,trajnosti,tkanina se ne skuplja,otporan na boje i bore za optimalnu trajnost. Solarni luksuzni spa set-Lijepe boje i jednostavan dizajn će cijelu situaciju vaše sobe ili spa centru, idealno izdržljiva za komercijalnu upotrebu.

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti