.

.

TENDLIN je Kompatibilan sa iPhone XR Case Wood Grain Vanjski dizajn i fleksibilna silikonska hibridni tanka torbica TPU je Kompatibilan sa iPhone XR 2018 (drvo i koža)

TENDLIN je Kompatibilan sa iPhone XR Case Wood Grain Vanjski dizajn i fleksibilna silikonska hibridni tanka torbica TPU je Kompatibilan

Ocjena proizvoda:

HRK 41.64
Na skladištu
U trgovini

Jednodijelni fleksibilan telo se sastoji od drvenog furnira, umjetne kože i meke gume TPU, sintetizirani 3 materijal; Prirodni drveni žita i umjetna koža na leđima i амортизирующая guma TPU unutra.Točno, tanak profil ne dodaje volumen vašim uređajem, ne žrtvujući zaštitom, tanka mekana telo dovoljno za zaštitu i ništa više; Jedinstveni dizajn osigurava dobro prianjanje i udobnost zahvaljujući završnu od prirodnog drva.Otvor kamere dubok, da biste zaštitili fotoaparat od ogrebotina ili dodirom na zemlji; Povišena guba podiže zaslon s ravnim površinama, kako bi se izbjegli ogrebotine.Precizno rezanje i povećan luka su prikladni za većinu kabela, Jednostavno pritisnete na sve gumbe na odgovarajući poklopac gumba; Lako se postavlja i uklanja bez oštećenja, a ne grebanje kućište telefona; Podržava bežično punjenje.TENDLIN ultra-tanki zaslon zaštitnik za dodatnu zaštitu zaslona uređaja; Kompatibilan sa Apple i Phone XR (2018) 6,1 inča.Jedna godina garancije, mi pružamo kompletan povrat ili besplatnu zamjenu, ako je kvar ili bilo kakvih problema s kvalitetom, samo nas kontaktirajte.TENDLIN wood case izrađen od prirodnog furnira drveta, umjetne kože i kvalitetnih i fleksibilnih termoplastičnih poliuretana (TPU), sinteza tri materijala punog tela.Drveni furnir debljine od samo 0,6 mm, tako da je fleksibilan kućište s osnovnim kućištem od fleksibilne gume TPU.Originalni drveni zrna na stražnjoj strani daje dobar izgled i držanje, koje u kombinaciji s амортизирующим TPU za pojačanje čvrstoće; Fleksibilan TPU unutar pruža zaštitu od padova i udaraca. ( Napomena 1 : Drveni furnir na leđima tanak i fleksibilan (ne puno drvo), nikada nije kvario.Napomena 2 : Svaka tekstura drveta je jedinstven, tako da u svakom slučaju древесное zrno razlikuje. ). - Tanak, lagan, ne dodaje nikakvu mase na svojim uređajima. - Jednostavan, prirodan i elegantan stil, učinite vaš telefon высококлассным i najbolji. - Dobro držanje i udoban dodir; lako klizi u džepove i od njih. - Domaći spot uzorak sprečava pojavu пузырящихся mrlja na stražnjoj strani telefona. - Precizno rezanje za sve portove, kamere te zvučnika, bočni gumb uz punu zaštitu poklopca. - Jednostavan pristup svim gumbima na odgovarajući poklopac gumba. - Povećani lukama s podignutim rubovima su prikladni za većinu kabela.

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti