.

.

Naljepnice šator obrok Valentinovo(25 komada), Kartice prostor površine - Idealno za Kartice prostor Valentinovo, banketne stolove, oznake jela švedskog stola, zurke Valentinovo-(QRJ14)

Naljepnice šator obrok Valentinovo(25 komada), Kartice prostor površine - Idealno za Kartice prostor Valentinovo, banketne stolove, oznake

Ocjena proizvoda:

HRK 35.97
Na skladištu
U trgovini

✩ Možete dobiti Valentinovo dizajn šatora mjesto karte(25 pack), koji mogu zadovoljiti opće slučajeva stranke. ✩ Je idealan za : stranke na Valentinovo, aktivnosti na Valentinovo, zabave povodom zaruka, репетиционных večere, godišnjice zabave, proslave za odrasle ili bilo koje druge stranke!Obavezno ukrasite svoj stol ukrasima sa ovim prekrasnim karticama na lokaciji Valentinovo. ✩ Karte mjesta za šatore napravljene od 300 grama papira ange, koja je čvrsta i ne zahtijeva okvir i može stajati bez obzira, kako bi pisanje гадательной kartice glatko, mi koristimo visoko kvalitetne kartice papir, koji može biti napisan, da je jedinstven i elegantan. ✩ Zatvoreni veličina šatora-2"x3.5", a razmještenih-4"x3.5".Ona je ljupka, ne zauzima mnogo prostora i lako se piše. ✩ On može koristiti napredne tehnologije za ispis bogate i svijetle boje na visokokvalitetne karton, a detalji su lijepo prikazani. ✩ Možete dobiti Valentinovo dizajn šatora mjesto karte(25 pack), koji mogu zadovoljiti opće slučajeva stranke. ✩ Je idealan za : stranke na Valentinovo, aktivnosti na Valentinovo, zabave povodom zaruka, репетиционных večere, godišnjice zabave, proslave za odrasle ili bilo koje druge stranke!Obavezno ukrasite svoj stol ukrasima sa ovim prekrasnim karticama na lokaciji Valentinovo. ✩ Karte mjesta za šatore napravljene od 300 grama papira ange, koja je čvrsta i ne zahtijeva okvir i može stajati bez obzira, kako bi pisanje гадательной kartice glatko, mi koristimo visoko kvalitetne kartice papir, koji može biti napisan, da je jedinstven i elegantan. ✩ Zatvoreni veličina šatora-2"x3.5", a razmještenih-4"x3.5".Ona je ljupka, ne zauzima mnogo prostora i lako se piše. ✩ On može koristiti napredne tehnologije za ispis bogate i svijetle boje na visokokvalitetne karton, a detalji su lijepo prikazani.

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti