.

.

Bežični Pretvarač Visoke Performanse Bluetooth Kontroler Prilagodnik za Bluetooth Kontroler,za PS4 Prekidač Konzola pogodno za Igrače,za PS3(crna)

Bežični Pretvarač Visoke Performanse Bluetooth Kontroler Prilagodnik za Bluetooth Kontroler,za PS4 Prekidač Konzola pogodno za Igrače,za

Ocjena proizvoda:

HRK 291.00
Na skladištu
U trgovini

Za RAČUNALO priključite ac adapter za napajanje kontrolera na slobodan USB priključak na RAČUNALU, a adapter kontroler će raditi sa sustavom vozača.Za RAČUNALO priključite ac adapter za napajanje kontrolera na slobodan USB priključak na RAČUNALU, a adapter kontroler će raditi sa sustavom vozača.Adapter kontroler omogućuje vam da priključite bilo koji kontroler za prebacivanje i igre s malo lag, što ga čini idealnim za gamere.To vam omogućuje povezivanje svih USB kontrolere, uključujući verziju for controller.Adapter kontroler je vrlo jednostavan za korištenje.Za spajanje na PS3, priključite ac adapter za napajanje kontrolera na slobodan USB priključak baš kao što to čini prekidač.Adapter kontroler također kompatibilan s operativnim sustavom PS3/Windows 7 ili PC za 10.Značajke : 1. Adapter kontroler također kompatibilan s operativnim sustavom PS3/Windows 7 ili PC za 10.2. Za spajanje PS3 priključite ac adapter za napajanje kontrolera na slobodan USB priključak baš kao što to čini prekidač.3. Za RAČUNALO priključite ac adapter za napajanje kontrolera na slobodan USB priključak na RAČUNALU, a adapter kontroler će raditi sa sustavom vozača.4. To vam omogućuje povezivanje svih USB kontrolere, uključujući verziju for controller.Adapter kontroler je vrlo jednostavan za korištenje.5. Adapter kontroler omogućuje da bilo koji kontroler spojiti na prebacivanje i igrati igre s malo lag, što ga čini idealnim za gamere.Specifikacija : Tip elementa : Kontroler Adapter Material : ABSColor : Kao što je prikazano na fotografiji Težina : Cca. 30g/1.1 Ozподдерживаемые žičanih uređaja : PS3/PS4/Xbox360/Xboxone i većinu drugih licenciranje kontrolora, kako Xinput controllersподдерживаемые uređaja : PS3/PS4/Xboxone S/Wiiu/Switch Pro Controller/Switch Joy_con Controller Package Popis : 1 x Bluetooth kontroler adapter 1 x Vodič .

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti