.

.

Aparat za varenje Pin Savjet, Nos Elektrolučno Zavarivanje, 10шт Elektrolučno zavarivanje Savjet Industriji za Zavarivanje za Zavarivanje Alat za Zavarivanje Pod Флюсом Antena za Zavarivanje(4.0)

Aparat za varenje Pin Savjet, Nos Elektrolučno Zavarivanje, 10шт Elektrolučno zavarivanje Savjet Industriji za Zavarivanje za Zavarivanje

Ocjena proizvoda:

HRK 125.37
Na skladištu
U trgovini

Izrađen od čistog bakra materijala, ovi krajevi imaju dobru električnu vodljivost.S стабилизированным reprezentacije i сваривать točno koji je učinio ga ima dugo trajanje.Kroz acturate CNC izlažu mehaničku obradu, i to je standardna veličina i dobar alat.Izravna zamjena starog i slomljena, što je vrlo povoljno, nema složenih koraka.Применимый za uronjen u vodu varenje zraka.i sa kompaktnim dimenzijama, vrlo je jednostavan za nošenje i pohranu, lagan za korištenje.Značajke : 1. Izrađen od čistog bakra materijala, ovi krajevi imaju dobru električnu vodljivost.2. S стабилизированным reprezentacije i сваривать točno koji je učinio ga ima dugo trajanje.3. Kroz izložiti strojna КНК актурате, i on ima standardne veličine i dobar alat.4. Izravna zamjena za stare i slomljena, što je vrlo povoljno, bez složenih koraka.5. Vrijedi za zavarivanje pod флюсом.i sa kompaktnim dimenzijama, vrlo lako nositi sa sobom i čuvati, lako использоватьспецификация : Tip proizvoda : aparat za Zavarivanje kontakt Tip Material : Copper Quantity : 10pcs Screw : M12 Promjer rupe : прибл4 mm / 0,16 inča, cca. 5 mm / 0.2 in Upućivanje Popis : 10 x Welding Pin savjet.

Ključne značajke

Item Type:
Welding Contact Tip
Material:
Copper
Quantity:
10pcs
Screw:
M12
Hole Diameter:
Approx.4mm / 0.16in, approx. 5mm / 0.2in
Package List:
10 xWelding Contact Tip :

Možda će vam se i ovo svidjeti