.

.

Ljepljive Trake 10Cm20M, Izdržljiva Vodootporna Traka Gaffer, za Popravak, DIY, Za unutarnju i Vanjsku uporabu, Žuta

Ljepljive Trake 10Cm20M, Izdržljiva Vodootporna Traka Gaffer, za Popravak, DIY, Za unutarnju i Vanjsku uporabu, Žuta

Ocjena proizvoda:

HRK 85.17
Na skladištu
U trgovini

★Premium kvaliteta : Izrađena je od visokokvalitetnog polietilena i марлевых vlakana, tkiva ljepljive trake otporan na udarce,čvrst i trajno, pogodan za unutarnju i vanjsku uporabu. ★Jaka adhezija : Tkiva ljepljive trake pruža dobar način za brtvljenje spojeva i rupa, idealan za privremeni popravak, učvršćivanje i vezivanje.On ima jaka adhezija i zadržava dobru viskoznost čak i nakon dugo vremena. ★Ne ostavljajte trag : Nakon razdvajanja vodootporne ljepljivom trakom ona ostavlja samo nekoliko malih mrlja lako ostatka, koji se može lako ukloniti. ★Pravi veličina : Tkiva ljepljive trake je oko 20 m/66 metara u dužinu i 10 cm/3,9 inča u širinu.Možete izrezati trake na željenu dužinu i koristiti ga za ugradnju velikih parcela. ★Široke primjene : Ovaj samoljepljiva traka se može široko koristiti u popravljajući, vezanje i sanacionih radova, u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, kao vezanje glomazne predmete, što brzi popravak na lom,etc.Priroda proizvoda : Specifikacija : Ime : Ljepljive trake/Gaffer Tape Material : Polietilen, gaza Fibersize : 10cm*20m Colour : Žuta pakiranje uključuje : 1*tkiva ljepljive trake Ideal za spoj, vezati i popravaka.Otporan na udarce tkiva traka s adheziju,pogodan za unutarnju i vanjsku uporabu.Tkiva ljepljive trake сверхпрочна i сверхэффективна ,što može osigurati udoban i praktično rješenje za popravak i dogradnju.Ljubazni domaćini savjeta : Nije prikladan za djecu mlađu od 3 godina.Ako proizvod koji ste primili, oštećen ili niste zadovoljni, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku riješiti ovaj problem.

Ključne značajke

Name:
Duct Tape/Gaffer Tape
Material:
Polyethylene, gauze fibers
Size:
10cm*20m
Colour:
Yellow
Package Includes:
1*cloth duct tape
Ideal for fixing, binding and repair work. :
Water resistant cloth tape with excellent adhesion,suitable for indoor and outdoor use. :
The cloth duct tape is super-strong and super-effective ,which can provide a convenient and practical repairing and bundling solution. :
Kindly Tips:
Not suitable for children under 3 years old. :
If the product you received is damaged or you are not satisfied, please contact us and we will reply to you as soon as possible to solve the problem. :

Možda će vam se i ovo svidjeti