.

.

uxcell 2 komada Kuka i Petlja Trake, 3/4 x 28 cm za Pričvršćivanje Trake za Višekratnu upotrebu za Pričvršćivanje Kablova Estrih (siva)

uxcell 2 komada Kuka i Petlja Trake, 3/4 x 28 cm za Pričvršćivanje Trake za Višekratnu upotrebu za Pričvršćivanje Kablova Estrih (siva)

Ocjena proizvoda:

HRK 19.47
Na skladištu
U trgovini

【MODEL】20 mm x 700 mm/3/4-palac x 28 cm(Š*D)(buckle nije uključena). 【Za VIŠEKRATNU upotrebu I TRAJNA】- Izrađene od tkanine materijala s kukama i petljama, te kabelski omotu su za višekratnu upotrebu, tako i robustan. 【FLEKSIBILNOST I SVESTRANOST】 - Okrenite otvor za oči u repu, čime pričvrstiti kravata na kabel ili objesiti na kuku.Nekoliko tie mogu biti spojeni zajedno, tvore jedan duži kravatu. 【JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA】- Kabliranje omot otvara i zatvara lako i brzo, tako da možete dodati ili ukloniti kablove. 【VIŠENAMJENSKI】 - Odlično za uzice, audio, koaksijalni, električnih kablova.Koristite kabelski trake za crijeva, kišobrane, sportske opreme za pakiranje kutija, knjiga, alata i sl. Opis : 1.Izrađene od tkanine materijala s kukama i petljama, te kabelski omotu su za višekratnu upotrebu i долговечными2.U repu ima rupu za oči, čime pričvrstiti kravata na kabel ili objesiti na kuku.Nekoliko стяжек mogu biti spojeni zajedno, čine jednu dulju stezač 3.Kabliranje omot otvara i zatvara lako i brzo, tako da možete dodavati ili brisati кабели4.Odlično za uzice, audio, koaksijalni, električnih kablova.Koristite kabelski trake za crijeva, kišobrane, sportske opreme za pakiranje kutija, knjiga, alata i sl. Specifikacija : Ukupna dužina : 20 mm x 700 mm/3/4-cm x 28 cm(Š*D)(ne ulazi buckle) Upućivanje Sadržaj : 2 kom. x kuka i petlja trake.

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti