.

.

12 kom./compl. Stezaljka Za Kosu Stezaljke Klinac Lapa Žene Ljepota Frizerski Alat za Žene i Djevojčice 2 Extra Tipa(šarene)

12 kom./compl. Stezaljka Za Kosu Stezaljke Klinac Lapa Žene Ljepota Frizerski Alat za Žene i Djevojčice 2 Extra Tipa(šarene)

Ocjena proizvoda:

HRK 37.77
Na skladištu
U trgovini

【VIŠENAMJENSKI】Ovaj frizerski alat koji se koristi kako bi se čvrsto držati kosu.Idealan za tuširanje, spavaonica, frizerski salon, kuhinje i drugih mjesta, kako bi kosa je u redu.Također je pogodan za bilo koju prigodu, kao što su : zurke, ureda, putovanja i svakodnevni život. 【VIŠENAMJENSKI】Ovaj frizerski alat koji se koristi kako bi se čvrsto držati kosu.Idealan za tuširanje, spavaonica, frizerski salon, kuhinje i drugih mjesta, kako bi kosa je u redu.Također je pogodan za bilo koju prigodu, kao što su : zurke, ureda, putovanja i svakodnevni život. 【PREMIUM MATERIJAL】bobby pin za kosu izrađen od visoko-kvalitetne plastike, trajno i postojano, osiguravajući pouzdano prianjanje i dugi vijek trajanja.Od visokokvalitetnih materijala nije lako blijede i imaju dugotrajno zadržavanje boje, odlična i lako za vas da napravite svoj stil kose. 【ŠIROKU PRIMJENU】Ovaj plastični set obujmica za kosu idealan je za particioniranje duge ili kratke kose, lako oduzeti olovke.Možete ga koristiti za zadržavanje kose tijekom frizure ili slaganje. 【JEDNOSTAVNOST RADA】Mali i lagan, jednostavan za korištenje, ovaj frizerski alat za guste kose lako nositi i pucati. 【Vez Križem Paket uključuju】Ima 12 komada dva stila boji kopče za kosu za žene, djevojčice.Idealan za zatezanje kose ljudima sa puno kose.Opis : Ovaj folikul pandža može čvrsto držati kosu.Izrađen je od kvalitetne plastike, trajno u upotrebi.On je idealan za particioniranje duge ili kratke kose, lako je zarobljen od strane ručke.Značajke : 【VIŠENAMJENSKI】Ovaj frizerski alat koji se koristi kako bi se čvrsto držati kosu.Idealan za tuširanje, spavaonica, frizerski salon, kuhinje i drugih mjesta, kako bi kosa je u redu.Također je pogodan za bilo koju prigodu, kao što su : zurke, ureda, putovanja i svakodnevni život. 【PREMIUM MATERIJAL】bobby pin za kosu izrađen od visoko-kvalitetne plastike, trajno i postojano, osiguravajući pouzdano prianjanje i dugi vijek trajanja.Od visokokvalitetnih materijala nije lako blijede i imaju dugotrajno zadržavanje boje, odlično i lako za vas da URADI svoj stil kose. 【ŠIROKU PRIMJENU】Ovaj plastični set obujmica za kosu idealan je za particioniranje duge ili kratke kose, lako oduzeti olovke.Možete ga koristiti za zadržavanje kose tijekom frizure ili slaganje. 【JEDNOSTAVNOST RADA】Mali i lagan, jednostavan za korištenje, ovaj frizerski alat za guste kose lako nositi i pucati. 【Vez Križem Paket uključuju】Ima 12 komada dva stila boji kopče za kosu za žene, djevojčice.Idealan za zatezanje kose ljudima sa puno kose.Parametri : Stanje na 100% potpuno novi Tip proizvoda : Kopče za kosu Boja : crna, boje (opcionalno) Materijal : plastika Težina pakiranje : cca.30g Vez Križem Paket uključuju : 12 x Kopče za kosu.

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti