.

.

JINCASE dodatna Oprema za mobilni telefon Kompatibilnost za Xiaomi Redmi Note 8 Krokodil Tekstura i Sjaj u Prahu Horizontalni Kožna Flip Torbica s Pretincima za kartice i držačem(ružičasto-crvena) Zaštitna torbica (boja : bijela)

JINCASE dodatna Oprema za mobilni telefon Kompatibilnost za Xiaomi Redmi Note 8 Krokodil Tekstura i Sjaj u Prahu Horizontalni Kožna Flip

Ocjena proizvoda:

HRK 118.50
Na skladištu
U trgovini

Jednostavno, lijepo i ugodno.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, može zaštititi vaš telefon, tako da je on uvijek izgleda kao nova.Preciznost dizajn, vrlo je pogodna za vaš telefon, ostale tipke možete koristiti normalno.Cijena koncesije, preporučujem vam da kupite.Za Xiaomi Redmi Note 8 Krokodil Tekstura i Sjaj u Prahu Horizontalni Kožna Flip Torbica s Pretincima za kartice i držačem(Ružičasto-crvena).Molimo odaberite pravi model.Odijelo za svoj mobilni telefon.1. Jednostavan, praktičan, jednostavan za nošenje. 2. On je adekvatno štiti uređaj od običnih ogrebotina, prljavštine, kidanje i habanje. 3. Dizajn držača čini horizontalni prikaz više zgodan. 4. Je izrađen od visoko-kvalitetne PU + TPU, izdržljiva i trajna. 5. Jednostavno pristupiti svim priključcima i gumbima, bez skidanja presvlake. 6. Krokodilske tekstura i sjaj u prahu daju vašem telefonu i svjež izgled.Dobrodošli na kupnju!.

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti