.

.

JIANGYINZHI Zamijeniti moguće, izvadite novi Dio, ležište Za SIM kartica + ležište za SIM kartica + Ladica za Micro SD kartice Kompatibilan za Huawei Y6 (2019) rezervni Dijelovi za mobilne telefone (boja crna)

JIANGYINZHI Zamijeniti moguće, izvadite novi Dio, ležište Za SIM kartica + ležište za SIM kartica + Ladica za Micro SD kartice Kompatibilan

Ocjena proizvoda:

HRK 51.00
Na skladištu
U trgovini

Potpuno novi i kvalitetni rezervni dijelovi za vaš telefon.Ovaj detalj se koristi za zamjenu slomljena ili непригодного za korištenje predmeta novim.Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja.Idealno za mobilne telefone.Služba za korisnike : pružamo 24-satni brzi odgovor.Ako niste zadovoljni s našim proizvodom na 100% , molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem i drago ugostiti vas.Ležište za SIM kartica + ležište za SIM kartica + ladica za Micro SD kartica za Huawei Y6 (2019).Idealno za mobilne telefone.1. Ležište za SIM kartica + ležište za SIM kartica + ladica za Micro SD kartica za Huawei Y6 (2019).2. Zamijenite slomljena ili neradni.3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja.4. U potpunosti odgovara i radi.5. Profesionalna ugradnja je vrlo preporučljivo.Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu vašeg mobilnog telefona/mobilnog telefona koji možete nanijeti tijekom zamjene rezervnih dijelova.

Ključne značajke

Možda će vam se i ovo svidjeti